S El Matador do Střední a Jižní Ameriky
zdroj: tisková zpráva

S El Matador do Střední a Jižní Ameriky

28. 1. 2006 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Díky vydavatelské společnosti Cenega a magazínu Worthplaying se v naší galerii vyrojilo celé velké hejno nových ukázek z nadcházející third-person akce s názvem El Matador, jejímž vývojem se zabývá studio Plastic Reality Technologies.

Můžete se tak s nimi v tomto mrazivém počasí alespoň na chvíli přesunout do atraktivní oblasti Střední a Jižní Ameriky, kde se budete za čas, až hra vyjde, prohánět v roli agenta speciální organizace DEA a bojovat nejen proti nebezpečné narkomafii a organizovaným zločineckým syndikátům, ale také proti lidem ve vlastních řadách, kteří neváhali pro pár šupů zradit veškeré morální hodnoty.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ovšem ani tím výčet potencionálních nebezpečí nekončí. Dávat budete muset pozor i na to, kam šlapete, protože se to tu bude hemžit také zvířecími predátory. Nepřátel tedy budete mít požehnaně. Naštěstí vám tvůrci hry poskytnou pořádný arzenál, takže se s každým, kdo by vám chtěl zkřížit cestu, při troše štěstí a taktiky vypořádáte. Herní prostředí má být interaktivní a zničitelné. Fyzika by se měla blížit skutečnosti, implementován byl efekt rag-doll. El Matador u nás vyjde kompletně v češtině v průběhu května. Už nyní si jej ale můžete předobjednat na TISCALI Gameshopu.
zdroj: homepageWP

korgull

Nejnovější články