STALKER a Supreme Commander až v roce 2007
zdroj: tisková zpráva

STALKER a Supreme Commander až v roce 2007

3. 2. 2006 18:18 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Z finanční konference THQ (audio-záznam) vyplaval na světlo další odklad first-person akce s RPG prvky STALKER: Shadow of Chernobyl, která byla oficiálně a bez udání důvodu odsunuta z letošního podzimu až na čtvrté fiskální čtvrletí 2007 tohoto distributora - čili na období mezi lednem a březnem 2007.

Raději nepočítám, o kolikáté hlášení o zpoždění jde od prvotně zamýšleného roku 2003. Málokdo by si teď asi vsadil na to, že tahle hra vůbec někdy vyjde, obzvlášť po prosáknutí spousty interních problémů v ukrajinském studiu GSC GameWorld, o čemž jsme psali před pár dny, byť to poté mluvčí vývojářů popřel. Jinak se sluší zdůraznit, že skoro 400 obrázků v galerii již nereprezentuje aktuální vizuální stránku STALKERa díky značným úpravám enginu, který jsme kvůli mediálnímu blackoutu v posledním půlroce zatím neměli šanci spatřit.

Stejný osud potkal sci-fi real-time strategii Supreme Commander od Chrise Taylora, tvůrce série Total Annihilation, kterou si nezahrajeme v září, nýbrž až začátkem příštího roku. V souvislosti s THQ ještě stojí za zmínku milion prodaných kusů závodů Juiced a zformování nové firmy Kaos Studios od autorů Desert Combat modifikace pro Battlefield.

zdroj: GameCloud

jd

Nejnovější články