Empire Earth 2: Art of Supremacy hotov
zdroj: tisková zpráva

Empire Earth 2: Art of Supremacy hotov

7. 2. 2006 14:14 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Dobrou zprávu můžeme v tuto chvíli nabídnout všem, kdo si oblíbili strategickou sérii Empire Earth a zvlášť pak její druhou řadu (recenze EE2 - 80 %).

Empire Earth II: The Art of Supremacy zdroj: tisková zpráva Společnost Vivendi Universal Games dnes totiž oznámila, že už byl dokončen její nejnovější addon s podtitulem Art of Supremacy. V prodeji by se měl tento datadisk objevit nejdříve 14. února, a to v USA. V ostatních zemích světa se hra začne dostávat na pulty až od 17. února. Dočkat byste se jí měli v brzké době samozřejmě také u nás v české verzi, kterou lze za pětistovku předobjednat z TISCALI Gameshopu.

Datadisk Empire Earth II: Art of Supremacy byl vyvinut studiem Mad Doc Software. Hráči se s ním budou moci radovat z celé řady novinek, včetně novým módů v singleplayeru i multiplayeru. Konkrétně se můžete těšit například na tři nové kampaně zahrnující období od egyptských Faraónů po Napoleona; čtyři nové národy, z nichž dva pocházejí z Afriky, která se stala novým regionem; možnost podrobit, spřátelit či asimilovat domorodé kmeny a získat tak určité výhody; nový systém válčení; upgrady; vylepšení v oblasti grafických efektů, stejně jako funkčnosti (podpora hlasové online komunikace, lepší zvukové efekty, ad.) a v neposlední řadě také nový editor scénářů.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články