Vzkříšení Warhammer Online
zdroj: tisková zpráva

Vzkříšení Warhammer Online

10. 3. 2006 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Multiplayerovou hru Warhammer Online v roce 2004 Climax oficiálně zrušil kvůli neustálému zpožďování a rostoucím nákladům na vývoj, ale nyní byla vzkříšena z mrtvých a dostala nový podtitul Age of Reckoning.

Po vstupu do galerie s půltuctem prvních in-game screenshotů se vám asi budou hlavou honit myšlenky, zda to je Ork z šestimilionového World of Warcraftu a kdo měl tu drzost ho kompletně zkopírovat. Jenže ve skutečnosti se má věc trošku jinak - grafici a designéři Blizzardu se totiž inspirovali ve starých figurkách Warhammeru, které vznikly dávno před Warcraftem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Na motivy známé stolní hry od Games Workshop chystají nový Warhammer Online zkušení Mythic Entertainment, tvůrci série Dark Age of Camelot. Má být zasazena do moderního Warhammer světa a budete si v ní moci zvolit ze sedmi hratelných ras (Empire/Human, High Elves, Dark Elves, Dwarfs, Orcs, Goblins, Chaos Humans). Více informací prozradili autoři zatím jen vybraným časopisům (například PC Gameru, podle nějž vypadá velice nadějně a má být částečně orientována na PvP styl hry), takže momentálně ještě nevíme ani termín vydání. Můžeme vás pouze odkázat na březnový newsletter s pár artworky a renderovaným teaser videem (Flash), které mají na svědomí stejní lidé jako intro do RTS Warhammer: Dawn of War.
zdroj: GCloud, homepage, VE

jd

Nejnovější články