Hra Ghost Recon 2 pro PC odložena na 2005
zdroj: tisková zpráva

Hra Ghost Recon 2 pro PC odložena na 2005

1. 9. 2004 9:09 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Ubisoft včera oficiálně oznámila, že o Vánocích tohoto roku vydá dvě naprosto rozdílné verze nadcházejícího pokračování oblíbené válečné týmové akce (přes 4,5 milionů prodaných kopií) - Tom Clancy's Ghost Recon 2.

Jedna je určena pro Xbox a druhá pro PS2. Jak víte, PC verze je rovněž ve výrobě, ovšem podle tiskové zprávy byla odložena až na začátek příštího roku, prý aby svým příznivcům dokázala nabídnout ona plánovaná průkopnická vylepšení. Podrobnosti ohledně tohoto kroku bychom se prý měli dozvědět už v brzké době. Zatím se nechte pozvat alespoň do naší galerie, kam dnes přibyla čtveřice nových screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Ghost Recon 2 pro PS2 se má od svých nevlastních sourozenců pro Xbox a PC lišit nejen co do vývojářského týmu, který na ní pracuje (mimochodem je to stejné studio, které má na svědomí PS2 verzi Splinter Cell). Jednak je od základu vyrobena právě speciálně pro tuto konzoli, a pak se navíc bude odehrávat čtyři roky před událostmi popisovanými v xboxové verzi. Specifikum PS2 verze Ghost Recon 2 spočívá rovněž v použití Unreal enginu a fyziky Havok (rarita mezi PS2 tituly); verze pro Xbox a PC je stavěna na enginu vyrobeném přímo jejich výrobci - studiem Red Storm Entertainment.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články