Post-apokalyptická RTS Desert Law
zdroj: tisková zpráva

Post-apokalyptická RTS Desert Law

1. 9. 2004 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Příznivci post-apokalyptických real-time strategií se ještě letos mohou těšit na další titul tohoto druhu běloruského vývojářského týmu Arise a společnosti 1C Company - Desert Law.

V této hře ztvárníte roli muže jménem Brad, který se vydal pomstít těm, kteří se zasloužili o ztroskotání celé jeho existence. Jednoho dne se totiž vrátil do své vesnice a našel ji vyrabovanou a zničenou, takže se rozhodl vzít zákon do svých rukou. Sdružujíc se s vyděděnci všeho druhu, se pod vaším vedením pokusí vytvořit skupinu, se kterou se pustí do boje proti nepřátelským gangům banditů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Desert Law má být novou odnoží tradiční RTS. Zavede vás do světa, kde je jedinou uznávanou měnou palivo. Když budete mít dost benzínu, budete moci získat cokoliv, nač pomyslíte. Zrovna tak ale budete v tomto světě moci díky jedné maličké taktické chybičce všechno ztratit. Bude to 30 levelů nelítostného boje o přežití, s technologiemi rodícími se z matných vzpomínek zděděných po předcích a s možnostmi, které skýtá z popela se zvedající lidstvo. K dispozici vám bude asi 50 typů různých vozidel (od obyčejných po podomácky vyrobené) s rozmanitým vojenským vybavením.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články