Brutální, ale zdarma šířená MMORPG 2Moons
zdroj: tisková zpráva

Brutální, ale zdarma šířená MMORPG 2Moons

9. 8. 2006 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Prý totálně brutální a navíc ještě zdarma má být nová masivně multiplayerová RPG hra, kterou včera ohlásila společnost Acclaim Games.

Kvůli té drastičnosti je také určena výhradně dospělému publiku, obzvlášť pak těm, kteří vyhledávají adrenalinový zážitek. Hra se jmenuje 2Moons a plně se drží hesla: "Žádné slitování se slabými, žádný soucit s umírajícími a žádné slzy pro zavražděné." Herní svět má být agresivní, nebezpečný, ale po vizuální stránce působivý.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Bez zajímavosti jistě není ani skutečnost, že tím, kdo celý projekt řídí, je Dave Perry, veterán herního průmyslu (působí v něm už 24 let), který má na svém kontě například i hry MDK či podle filmové trilogie Matrix. Pan Perry v tom ale nejede sám. Spolupracuje totiž také s jistým Sunghunem Baekem, designérem a vedoucím technickým pracovníkem korejského studia GameHi. Dohromady se tito dva lidé, každý z jiného kouta světa, dali proto, že podle slov Baeka nestačí vzít korejskou hru a prostě ji jen přeložit a předložit hráčům na západě. Západní publikum má specifické požadavky a podle toho je třeba se zařídit.

2Moons vychází z úspěšné korejské MMO hry Dekaron. Perry sám se k ní vyjádřil ve smyslu, že se soustředí na trénování hráčů pro roli spasitele světa, kde jakákoliv naděje na spasení je nulová. Bojový systém prý je arkádový, nepřátelé strhující. Jak už bylo řečeno na začátku, tato hra má být úplně a zcela zdarma, tedy nebudete platit nic jak za její stažení, tak ani za její hraní. Dotovaná bude z větší části z reklam, které se v ní budou vyskytovat (ty budou hráči moci mimochodem vypnout). Zájemci se jinak mohou začít registrovat na stránkách hry do betatestu.

Update: Magazín MMORPG.com vyzpovídal Perryho a rozhovor zveřejnil na svých stránkách. Jeho součástí jsou také vedle orbázku, který vám nabízíme i my, dva artworky.

zdroj: firingsquad

korgull

Nejnovější články