Stavební spoření je "mrtvé". Spořitelny však nabízejí dárečky a lákají dál

9. 1. 2015 – 0:48 | Stavební spoření | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Stavební spoření je "mrtvé". Spořitelny však nabízejí dárečky a lákají dál
Stavební spořitelny chystají pro klienty dárečky i po Vánocích. Snaží se tak bojovat o každého klienta. Foto:SXC | zdroj: NašePeníze.cz

Vánoce už jsou dávno pryč, ale s dárky se nekončí. Stavební spořitelny si pro nové i stávající klienty různé prémie, bonusy a slevy. Stavební spořitelny se tak snaží zahájit letošní rok nárůstem nových smluv, ale i úvěrů ze stavebního spoření.

Českomoravská stavební spořitelna od nového roku nabízí pro klienty i neklienty nové slevy. Například je možné získat prémii až 1 000 korun při uzavření smlouvy o stavebním spoření pro nezletilého potomka.

TIP: Stavební spoření dětem? Od ledna změny jen s rozhodnutím opatrovnického soudu!

<%Anketa227%>

V případě, že s dítětem začne spořit i jeden z rodičů, tak získá i vedení vkladového účtu dítěte až na 7 let zdarma. Dále ČMSS nabízí i slevy z úrokové sazby překlenovacího úvěru Topkredit nebo Tophypo, které klient získá za každý souběžně sjednaný doplňkový produkt z této nabídky:

Rizikové životní pojištění

– 0,1 %

Životní pojištění

– 0,1 %

Pojištění majetku a odpovědnosti

– 0,1 %

Běžný účet

– 0,1 %

Celkem sleva

– 0,4 %

Wüstenrot: nové tarify a slevy

Stavební spořitelna Wüstenrot od 2. ledna  zavedla nové tarify stavebního spoření ProSpoření a ProÚvěr. Tarif ProSpoření je pro klienty, jejichž prvotním záměrem je výhodné zhodnocení vkladů. V tarifu ProSpoření bude Wüstenrot úročit vklady klienta úrokovou sazbou 1,5 % p. a., když klient splní podmínky pravidelného spoření a dobu trvání smlouvy sedm let. Při využití státní podpory až 2000 korun ročně činí průměrný roční výnos 4,29 %.  

Klientům, kteří potřebují řešit financování bytových potřeb bezodkladně, nabízí Wüstenrot překlenovací úvěr Půjčka ProBydlení. Předností tohoto úvěru je konstantní splátka po celou dobu splácení úvěru a volitelná doba splatnosti 6, 8, 12, 14 nebo 18 let. Klient si tak může zvolit nakolik a po jakou dobu zatíží svůj rodinný rozpočet splácením úvěru,“ uvedla Helena Dušková, tisková mluvčí Wüstenrot stavební spořitelny.

RSTS: stolní hra a garantovaný úrok z vkladu

Raiffeisen stavební spořitelna až do konce února odměňuje všechny klienty, kteří si u ní sjednají úvěr, a to stolní hru pro celou rodinu Felixopolis, kterou sami vyvinuli. Do konce ledna mohou také klienti získat úvěr HYPOsplátka s úrokovou sazbou již od 2,5 % ročně.

Spořitelna také aktuálně nabízí na spoření garantovaný úrok z vkladu 1,5 % ročně, a to bez jakýchkoli dodatečných podmínek, což při současné výši úrokových sazeb jiných spořicích produktů považujeme za velmi atraktivní nabídku.

-Monika Hrušová | Více na Hypoindex.cz

Kurzy

Kurzovní lístek: 17.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,300
USD 23,650 23,830
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články