Dobrodružství Billy Blade: Temple of Time
zdroj: tisková zpráva

Dobrodružství Billy Blade: Temple of Time

15. 10. 2004 9:09 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Švédská vydavatelská a vývojářská společnost Iridon Interactive představila svůj nový projekt - third-person akční platformovku s názvem Billy Blade: Temle of Time.

Jde o napínavé dobrodružství postavičky jménem Billy Blade, jehož přítel - opičák Kong - se během jisté expedice do Chrámu Času dostal do potíží. Skončil totiž uvězněn v mýtickém Krystalu Časů, který by měl disponovat určitou nadpřirozenou silou a dost možná i otevírat brány do jiných dimenzí. V každém případě, Billy by se měl s pomocí hráče pokusit svého kamaráda osvobodit, což mu budou dosti komplikovat nejrůznější nástrahy. Ostatně, že to nebude tak jednoduché, dokazují i ukázky v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jako v každé správné platformovce, i v této budete moci využívat nejrůznější power-upy, jako například "Blade of Fire" nebo "Blade of Speed". Ty by vám měly pomoci v boji proti četným nepřátelům, skrývajícím se v chrámu. Budou mezi nimi například válečníci z Persie, prokletí piráti, apod. Jejich modely, stejně jako modely hlavního hrdiny a jeho společníka, naleznete na oficiálních stránkách. Kdyby vám snad tyto postavičky něco/někoho připomínaly, nejspíš je to proto, že se na jejich tvorbě podílí lidé, kteří mají hojné zkušenosti s prací ve studiích Disney a Pyro. Vydání této mile vyhlížející adventury očekáváme v přelomu tohoto a příštího roku.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články