Úžasný svět Nomads
zdroj: tisková zpráva

Úžasný svět Nomads

20. 2. 2002 0:31 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

V druhé polovině 2002 by se pro PC měla objevit také trochu zvláštní, ale jistě zajímavá, akční strategická hra s názvem Project Nomads (verze pro Xbox je taktéž plánována, ale datum vydání zatím nebyl oznámen.).

O titulu z dílny berlínského vývojového týmu Radon Labs, jsme už dlouho neslyšeli a tak nás potěšilo, že se objevilo několik nových obrázků, které Vám dnes můžeme nabídnout.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Nomads kombinuje prvky real-time strategie, RPG i 3D akční hry. Stejně tak prostředí, do kterého Vás tato hra ponoří, je svým způsobem výjimečné, neboť se budete pohybovat mezi ostrovy plovoucími v prostoru. Vaším hrdinou se stane "létající inženýr" ovládající magii. Tento chlapík bude spolu s Vámi své schopnosti rozvíjet při stavbě nejrůznějších továren, zdrojů síly i obrany, úžasných měst s velkolepými arkádami, náměstími i ulicemi. Létající stroje, dvojplošníky a Zeppeliny produkované továrnami, Vám v bitvách pomohou dosáhnout na důležité zdoje a užitečné artefakty. Sám Váš hrdina se bude pokoušet prozkoumat rozsáhlý a neznámý svět v oblacích. Jeho cílem bude nalézt a vydrancovat ostatní ostrovy skrývající mocné artefakty.

Nomads je postavena na Radon Labs vlastním enginu s názvem Nebula (jeho zdrojový kód je v současné době už volně k dispozici), který podporuje změny počasí i dne a noci. Hra navíc půjde hrát také v multiplayer módu přes Internet nebo LAN. Města vytvořená v single-playeru tak budete moci případně přenést do multiplayeru a spolu se svými přáteli (anebo proti nim) objevovat fantastický svět.
zdroj: CDV Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články