Harry Potter & Goblet of Fire - čarodějný kurz
zdroj: tisková zpráva

Harry Potter & Goblet of Fire - čarodějný kurz

30. 10. 2005 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Harry, Ron a Hermiona - to jsou jména, která dnes zná kde kdo.

Samozřejmě mám na mysli toho Harryho, Rona a Hermionu, kteří se snaží na škole v Bradavicích vyučit v mocné čaroděje. Jsou minimálně tři možnosti jak se můžete s touto slavnou trojicí setkat. Tou úplně nejlepší a nejpůvodnější jsou knihy spisovatelky Rowlingové. Druhou, neméně poutavou a velmi působivou, jsou filmy z produkce Warner Bros. Pictures. A nakonec jsou tu také počítačové hry, které jdou s filmovými příběhy ruku v ruce.
Zatímco knižní dobrodružství mladých kouzelníků jsou napřed a momentálně se u nás čeká již na šesté pokračování s názvem Harry Potter a princ dvojí krve, na plátna kin se v následujícím měsíci (u nás až v prosinci) dostane filmové zpracování čtvrtého dílu - Harry Potter a Ohnivý pohár. Spolu s ním se dostane na pulty i počítačová hra, ze které vám dnes přinášíme sadu nových screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Harry Potter and Goblet of Fire, jak se hra původně jmenuje, se v podstatě celá točí okolo jistého čarodějnického turnaje, do kterého jsou soutěžící vybíráni Ohnivým pohárem. Pokud tušíte, že jedním ze soutěžících se stane sám Harry, tušíte správně. A o jaký turnaj jde? O velmi náročný a nebezpečný. Každý z hráčů se v něm musí utkat s ohnivým drakem, zachránit své přátele z ledových hlubin Černého jezera a zvládnout se proplést bez úhony rozsáhlým bludištěm plným nejrůznějších nástrah. Opět budete mít možnost vyzkoušet si slavný Famfrpál a neuniknete ani dramatickému duelu se samotným Lordem Voldemortem.

Kromě Harryho budou hratelnými postavami i Ron a Hermiona. Jejich podoby jsou vymodelované podle filmových postav. Majitelé padů s podporou funkce vibrace budou tentokrát moci zažít úplně splynutí se systémem magie ve hře. Pohyby kouzelnických hůlek pocítíte přímo ve vašich rukách. Těšit se můžete i na mnohem silnější a lepší kouzla. Další novinkou je navíc ještě mutliplayer s kooperativním módem. Hra je vyvíjena pro PC, PS2, Xbox, GC, DS, PSP a GBA.
zdroj: 3DGamers

korgull

Nejnovější články