Adventura Belief & Betrayal až v příštím roce
zdroj: tisková zpráva

Adventura Belief & Betrayal až v příštím roce

9. 10. 2006 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost dtp/ANACONDA nás dnes informovala o spuštění plné verze oficiálních stránek (se vším všudy, včetně fóra) nadcházející adventury Belief & Betrayal studia Artematica a také o tom, že se se vydání tohoto titulu plánuje na začátek příštího roku.

Vhledem k tomu, že se při ohlášení hry počítalo s posledním kvartálem roku letošního, dá se říci, že dochází k určitému odkladu. No nic, to se stává. V každém případě pro vás dnes máme ještě i čtveřici nových screenshotů, které na vás už netrpělivě čekají v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Belief & Betrayal má být vlastně takovým thrillerem, ve kterém najde své místo vše, od víry a pověr, přes korupci a moc, až po pravdu i konspiraci. Hlavním hrdinou příběhu je žurnalista Jonathan Danter, žijící a pracující v New Yorku. Ten, když byl na pohřbu svého strýce, narazil na spoustu jakýchsi nesrovnalostí, které, jak se zdá, ukazují na něco mnohem většího. Své pátrání po okolnostech strýcovy smrti začne v Londýně, načež objevuje čím dál víc podivností, jež jako by se všechny sbíhaly v jednom jediném bodě, a to v křesťanském kostele. Nakonec vás příběh spolu Jonem Daneterem protáhne skoro celou Evropou, z Londýna do Francie, z Benátek do Vatikánu.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články