Student Agency nabízí k produktům úvěr od Home Credit

15. 6. 2011 – 14:23 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Student Agency nabízí k produktům úvěr od Home Credit
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Při splacení úvěru do čtyř měsíců nepřeplatí klient například za dovolenou ani korunu navíc

Student Agency nabízí nově financování vybraných produktů formou úvěru od společnosti Home Credit. Klient má možnost si vybrat ze tří typů úvěrů, a pokud si vybere úvěr se splatností do 4 měsíců navržený exkluzivně pro Student Agency, nemusí přeplatit nic korunu navíc. Úvěr je možné získat již pro částky od 3 000 Kč.

Úvěrem od společnosti Home Credit je možné financovat jazykový nebo pracovní pobyt, anebo jakoukoli dovolenou, kterou si klient vybere přes portál dovolena.cz nebo na prodejním místě Student Agency.

Klientovi Student Agency nabízí následující typy úvěrů, z nichž všechny jsou zákazníkovi vyřízeny přímo ve Student Agency:

Čtyři měsíce bez přeplacení

• První typ úvěru je exkluzivně poskytován pouze u Student Agency. Nabízí doplacení zbývající částky při 4. splátce v pořadí. Potom je celý úvěr bez navýšení. Klient se ale může také rozhodnout pro pokračování pravidelného měsíčního splácení.

12 splátek s vrácením přeplatku

• Druhý typ platí pro pravidelné splácení během 12 měsíců. Pokud klient dodrží všechny termíny a výše splátek, vše, co přeplatí, je mu vráceno na konci zpět. Tento úvěr je vhodný pro financovaní jazykových a pracovních pobytů. V obou těchto případech tak klient nepřeplatí nic navíc.

Jedna desetina

• Třetím typem je úvěr, kdy klient ví, že přeplatí na úvěru přesně 1/10 půjčené částky. Měsíční splátky tak mohou být velmi nízké.

Výhodou financování úvěrem je možnost vybrat si variantu nulového navýšení, výši přímé platby již 0 Kč a možnost získání úvěru již pro produkty s cenou od 3000 Kč. Pro získání úvěru je nutné, aby žadatel byl starší 18 let, občanem ČR, měl stálý příjem a měl u sebe občanský průkaz + druhý doklad totožnosti.

Úvěr je možné vyřídit buď na kterékoli pobočce Student Agency nebo on-line při výběru zájezdu a vyplňování nezávazné objednávky stačí označit možnost "mám zájem o financování bez navýšení".

Kurzy

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články