T-Mobile začal nabízet firmám volání přes pevné linky

20. 12. 2009 – 20:12 | Firmy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

T-Mobile začal nabízet firmám volání přes pevné linky
Foto: SXC | zdroj: NašePeníze.cz

Více služeb od jednoho operátora. Takovou představu zákazníků se T-Mobile snaží vyplnit. Všem firemním uživatelům, tedy i malým a středním podnikům, nyní nabízí T-Mobile Virtuální ústřednu, která umožňuje volání přes pevnou linku a navíc využívá výhod mobilního světa.


Její největší předností je, že pracovníci v rámci firmy volají mezi pevnými čísly a z pevné na mobil zdarma. Zákazníci také nemusí investovat do zřízení, provozu a správy běžné ústředny, ale jednoduše využívají služeb svého operátora. Stačí jen, aby byli připojeni k internetu.

Vnitrofiremní volání zdarma a volné minuty pro všechny

Jeden operátor = jedna faktura. T-Mobile Virtuální ústředna propojí všechna firemní čísla - ať pevných či mobilních telefonů - do jedné společné podnikové sítě. V té je pak vzájemné volání bezplatné nebo výrazně levnější, a to vše za měsíční paušál ve výši 199 korun bez DPH (236,81 včetně daně) za každé pevné číslo připojené k ústředně. Mobilní telefony se řídí standardními tarify, které jsou pro ně určené. Navíc pokud zákazníci do 31. ledna 2010 uzavřou smlouvu na dobu určitou, získají po dobu šesti měsíců na tarif Virtuální ústředna 50% slevu. Uživatelé si také mohou aktivovat tarif Firma, díky kterému si v rámci podnikové sítě na pevné linky od T-Mobile zavolají zdarma i z mobilů.

Minuta hovoru mimo firmu na mobilní telefon stojí 4,28 koruny a na pevnou linku 1,07 koruny včetně DPH. Pro takové telefonáty jsou pro zákazníky připraveny doplňkové minutové balíčky. Volné minuty nejsou nastaveny na jednotlivce, ale sdílejí se na úrovni celé společnosti. Mohou je tak využívat všichni uživatelé připojení k centrále a nemusí se bát, že by je nestihli vyčerpat. Uplatnit se dají pro volání v rámci T-Mobile a do všech pevných sítí v rámci České republiky.

Kurzy

Kurzovní lístek: 23.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,580 23,760
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články