Tesco bude nabízet půjčky

30. 7. 2009 – 17:30 | Úvěry | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Tesco bude nabízet půjčky
Foto: Tesco | zdroj: NašePeníze.cz

Obchodní řetězec Tesco začne ve svých prodejnách od 1. srpna pod nově vytvořenou značkou Tesco Finanční služby poskytovat osobní půjčky v objemu 20 - 100 000 Kč. Uvedl časopis to Marketing&Media.


Ve spolupráci s GE Money Multiservis a GE Money Bank začne Tesco Finanční služby ve svých 30 obchodech Tesco nabízet půjčky od 20 do 100 000 korun na cokoliv. Poskytnutí půjčky nebude podmíněno zajištěním či osobou ručitele. Klient musí při podání žádosti o úvěr předložit platný občanský průkaz, druhý doklad totožnosti (řidičský průkaz nebo cestovní pas), potvrzení o příjmu, daňové přiznání nebo výměr důchodu a výpis z běžného účtu. Splatnost půjčky bude 12 - 72 měsíců.

- Leasing v autobazarech - Katastrofa!
-
Pojištění schopnosti splácet má přes polovinu majitelů nových hypoték
-
Úvěry a půjčky: Nemáte na splátky? Jednejte s bankou!

„Zákazník má i možnost pojištění splátek, tj. schopnosti splácet půjčku, nebo půjčku částečně či předčasně splatit kdykoliv během doby úvěru,“ říká Lucie Hadaričová, manažerka finančních služeb Tesco. „Zavedení značky Tesco Finanční služby a poskytování osobní půjčky vychází z naší dlouhodobé strategie nabízet zákazníkům i tento druh služeb. Nadále budeme zájemcům poskytovat i spotřebitelské úvěry na nákup zboží zakoupeného v našich obchodech, tj. splátkový prodej, a to až ve výši 75 000 Kč. Do budoucna pak plánujeme zavedení i dalších finančních produktů,“ dodává Lucie Hadaričová.

Některé řetěcze již nabízejí možnost koupit dovolené. Osobní půjčky tak dále rozšiřují sortiment obchodních řetězců, které chtějí nabídnout svým zákazníkům maximalní nabídku služeb a produktů.


Kurzy

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články