Hell Forces přijdou do světa s GMX Media
zdroj: tisková zpráva

Hell Forces přijdou do světa s GMX Media

9. 9. 2004 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost GMX Media přišla s oznámením, že se jí podařilo získat vydavatelská práva na akční first-person střílečku HellForces, na kterou vlastní licenci Buka Entertainment.

Při té příležitosti bylo vypuštěno i několik nových screenshotů, které nyní máte možnost shlédnout v naší galerii. Vydání HellForces, která má podle slov tiskové mluvčí Buka Ent. představovat zajímavě graficky podaný vzrušující příběh s napínavou akcí a notnou dávkou humoru, je naplánováno na první čtvrtletí příštího roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V HellForces vás, v roli hlavního hrdiny, čeká boj s přívrženci samotného Satana a jeho krvelačnými nohsledy, kteří začali na Zemi pronikat díky experimentu jistého biofyzika jménem Henry Alfred Cole. Ten se ve snaze najít náhradní zdroje energie dobral zjištění, že takto lze využít i lidskou duši, po oddělení od těla. Jeho výzkum se zvrhl v momentě, kdy začaly ve svůj prospěch využívat bezduchá těla právě již zmíněné mocnosti pekla a zejména pak démon jménem Baphomet. V boji proti zlu vám pomůže 24 typů zbraní a různorodé speciální vybavení (brýle pro noční vidění, aj.). Hra bude obsahovat také multiplayer.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články