Scany z Neverwinter Nights 2
zdroj: tisková zpráva

Scany z Neverwinter Nights 2

12. 10. 2005 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Magazín PC Gamer se ve svém prosincovém čísle vytasil s bombou v podobě premiérových screenshotů z Neverwinter Nights 2, a tak jsme rádi, že vám je jako první můžeme zprostředkovat na scanech, o nichž se asi bude dlouho vášnivě diskutovat (thx ZeroCool!).

Bezkonkurenčně nejatraktivnější obrázek s třemi divočáky trochu připomíná Gothic III, z jiných dýchne atmosféra Oblivionu a ty s městem zase dají vzpomenout na předchozí díl tohoto RPG vzhledem k architektuře budov či spleti uliček. Nechybí ani ukázky travnatých luk se stromy v přírodě.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Na začátku Neverwinter Nights 2 se stanete obyčejným (průměrným) vesničanem, kterého budete moci sledovat z klasického nadhledu shora s volitelnou možností přiblížit kameru za jeho záda do third-person perspektivy. Podobně jako Zaklínače, i tuto hru pohání grafický engine Aurora od BioWare, který byl prý citelně vyšperkován a nezměněny v něm zůstaly jen skripty a systém pro tvorbu modifikací, s jehož zabudovanými nástroji půjde snadno vytvářet vlastní dobrodružství. Vedle standardního bestiáře ze světa Dungeons & Dragons potkáte pár zbrusu nových příšer vymyšlených autory z Obsidian Entertainment, jako právě ony divočáky nazvané Bone Spider.

Na více aktuálních informací z PC Gameru si ještě musíme počkat, ale spoustu jiných naleznete v našich dřívějších článcích. Pokud nedošlo k nějakému posunu, mělo by se NWN2 objevit v létě 2006.
zdroj: ICQ

jd

Nejnovější články