První ukázky z akční hry The Unseelie
zdroj: tisková zpráva

První ukázky z akční hry The Unseelie

11. 9. 2004 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Minulý týden jste si na našich stránkách mohli přečíst oznámení vývoje nové hry s názvem The Unseelie.

Jde o first-person akci s příběhem inspirovaným keltskými a irskými mýty a legendami. Hlavním hrdinou je muž jménem Damien Logan, kterého v lese potká velmi zvláštní nehoda, díky níž se nakonec ocitne ve světě někde mezi životem a smrtí, ve světě, který jakoby zamrzl někde v 17. století. Spolu s Damienem vás čeká velké dobrodružství, v jehož rámci se utkáte i se sedmi mocnými démony a postupně se naučíte ovládat síly sedmi magických elementů. V naší galerii nyní máte možnost shlédnout prvních pár obrázků, které vám nový titul přiblíží o něco více.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jak již bylo uvedeno v naší minulé zprávě, akce hry bude založena na unikátním systému zbraní, který spočívá v kombinaci různých elementárních sil vycházejících ze sedmi hlavních principů keltské mytologie. Nepřátel budete mít mnoho a velmi rozmanitých. Budou to různé smrtonosné víly, skřítci, démoni, krkavci, elementálové a velká řada dalších podivných tvorů objevujících se v keltských pověstech a mýtech.

The Unseelie bude pouze single-playerová a tvůrci slibují, že vám vystačí alespoň na 20 hodin zábavy. Příběh, kterým by vás měla doprovázet ambientní muzika, sice nebude skýtat více konců, ale k tomu jedinému se prý půjde dobrat různými způsoby, takže se ke hře jistě rádi vrátíte. Jejím základem je upravený AMP2 engine, podporující většinu moderních efektů. Vydání titulu se předpokládá až v pozdějších měsících příštího roku. Do té doby se určitě dozvíme mnohem více.
zdroj: GenGamers

korgull

Nejnovější články