Mytologická RPG Seal of Evil hotova
zdroj: tisková zpráva

Mytologická RPG Seal of Evil hotova

15. 9. 2004 15:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Společnost GMX Media dnes přišla s oznámením dokončení vývoje mytologické RPG Seal of Evil, vývojářského týmu Object Games.

Od 15. října by tak měl být tento titul v prodeji. Alespoň tedy v obchodech ve Velké Británii. Příběh Seal of Evil, který kombinuje legendy a mýty s historickými událostmi, vás přenese do doby dávno minulé, na území dnešní Číny. Konkrétně se podíváte do období mezi léty 476 - 206 před Kristem, což byla doba velmi neutěšená a poznamenaná rozpadem nejdéle vládnoucí dynastie Zhou. Budete muset čelit mnohým hrozbám, bojovat s nespočtem nepřátel a snažit se zabránit vládci Qinova království v invazi do vaší rodné země.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Během všech těch dobrodružstvích se seznámíte i s řadou přátel. Ku pomoci vám také budou nejrůznější zbraně a vybavení. V neposlední řadě budete moci sáhnout i po magii. Jak si můžete všimnout v naší galerii, kam dnes přibylo několik nových ukázek, Seal of Evil kombinuje 2D a 3D grafiku. Je postavena na enginu GFX3D, který je vlastním dílem Object Games. Tato technologie umožňuje využití nejrůznějších efektů, které vám pobyt v pestrém a nebezpečném světě trochu zpestří.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články