Triglav odměňuje věrné klienty, nabízí zvýhodněné úrazové pojištění

24. 2. 2010 – 16:37 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Triglav odměňuje věrné klienty, nabízí zvýhodněné úrazové pojištění
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Triglav pojišťovna, a. s. přichází na tuzemský trh s mimořádnou odměnou pro své klienty.

V rámci akce s názvem Triglav řidič jim nabídne úrazové pojištění za zvýhodněných podmínek. Pojišťovna se letos zaměří rovněž na informační kampaň, kterou bude upozorňovat na význam ochrany před následky vážných zranění. Časově omezená akce bude zahájena 1. dubna 2010 a potrvá jeden rok.

V rámci celoroční akce budou mít klienti Triglav pojišťovny příležitost uzavřít úrazové pojištění za mimořádných podmínek při výročí jejich pojistné smlouvy. Pojistka se vztahuje na případy těžkých zranění s trvalými následky do výše pojistného plnění 500 tisíc korun za roční platbu 490 korun, což odpovídá platbě 1, 35 Kč za den. Atraktivní nabídkou hodlá pojišťovna všechny své klienty motivovat k ochraně zdraví a zabezpečení rodin.
„Výjimečnost naší nabídky spočívá v poměru pojistného krytí a výše ročního pojistného. Klienti získají za nízké pojistné poměrně vysokou ochranu, která by v případě pojistné události měla finančně zajistit jejich rodiny,“ vysvětlil Petr Baný, generální ředitel a předseda představenstva Triglav pojišťovny. „Nabídka se nevztahuje jen na řidiče, ale také na klienty s majetkovým, cestovním nebo úrazovým pojištěním,“ připomněl Baný.
Pojistná smlouva na úrazové pojištění je sjednávána se všemi klienty Triglav pojišťovny bez zkoumání zdravotního stavu a bez přihlédnutí k rizikovým skupinám podle zaměstnání. Jedinou výjimku tvoří nepojistitelná zaměstnání. Pojistka se vztahuje na nejčastější a nejvážnější úrazy, které mají za následek trvalé poškození zdraví. Nejčastěji pojišťovna eviduje úrazy hlavy a mozku, dále jsou to zranění páteře a ztráta hybnosti kloubu.

„Naše nabídka v současné době nemá na tuzemském trhu konkurenci. Věřím, že se nám touto akcí podaří upozornit na význam úrazového pojištění, o které bohužel stále mnoho Čechů neprojevuje zájem,“ zdůraznil Roman Sznapka, produktový manažer Triglav pojišťovny. „Je potřeba si uvědomit, že potenciální rizika mohou číhat kdekoliv, zvláště pak na silnicích,“ doplnil Sznapka.

Z aktuálních statistik Policie České republiky vyplývá, že se denně na tuzemských silnicích stane více než 200 dopravních nehod. Následkem nehody každý den zemřou více než dva lidé a devět jich je vážně zraněno. V lednu 2010 bylo na silnicích usmrceno 115 lidí, v důsledku dopravní nehody si přivodilo těžké zranění s trvalými následky 115 osob. Přestože tato čísla nejsou optimistická, jsou nejnižší od roku 1990.

Kurzy

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,300
USD 23,580 23,760
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články