Do předních linií s Frontline: Kursk (Fields of Thunder)
zdroj: tisková zpráva

Do předních linií s Frontline: Kursk (Fields of Thunder)

18. 10. 2006 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Před měsícem proběhlo tiskem oznámení, že se společnosti Nival Interactive a Paradox Interactive spojily pro tvorbu nové real-time strategické série, jejíž první hra nese název Frontline: Kursk.

Vývojem titulu se zabývá N-Game Studios a jeho vydání očekáváme v prvním čtvrtletí příštího roku. Dnes pro vás máme sadu dalších screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Frontline: Kursk má jít po stopách hry Blitzkrieg a zahrnovat ty nejlepší aspekty dnes již klasických RTS. Fanouškové Blitzkriegu prý v tomto díle najdou určité podobnosti, ale zároveň se můžete těšit na spoustu nových prvků. Hodně pozornosti je podle tiskové zprávy věnováno systému posil a vyvážení hry. Základními stavebními kameny projektu jsou historické metody a autenticita. V souladu s tím hráč získá tolik posílení, kolik bude potřebovat k dokončení úkolu. Jediná složka, která vám bude volně k dispozici je letecká podpora. Fungování posil bude odpovídat historické skutečnosti, tudíž vítězství v bitvě bude záležet především na tom, jak dobře pod vaším velením různé jednotky spolupracují.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články