Odklad Crysis, pokračování SimCity, The Sims 3, Black
zdroj: tisková zpráva

Odklad Crysis, pokračování SimCity, The Sims 3, Black

3. 11. 2006 1:01 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

V krátkém časovém rozmezí několikátý článek s Electronic Arts v předmětu, tentokrát odhalující budoucí plány obřího herního vydavatele.

K 30.9. mu vzrostly výnosy (mj. díky 5 milionům prodaných kusů Madden NFL 07 za prvních pět týdnů a 2 milionům NCAA Football 07), ale zároveň více dvojnásobně klesl hrubý zisk. Začněme smutně, avšak vůbec nepřekvapivě - FPS Crysis se suverénně nejhezčí grafikou současnosti byla odložena ze slibovaného prvního kvartálu 2007 (někdo dokonce naivně doufal v letošní Vánoce ;) do následujícího fiskálního roku, který této firmě začíná 1. dubnem 2007, byť do zamrzlého Pacifiku se podle našeho názoru vypravíme ve výrazně pozdějším termínu. To samé postihlo konzolovou kooperativní akci Army of Two, která též přijde nejdříve, až když příští rok začnou stoupat venkovní teploty.

Představitelé EA oficiálně potvrdili, že plnohodnotný třetí díl komerčně nejúspěšnější série všech dob - The Sims - je momentálně ve vývoji a že s ním počítají přibližně na jaro 2008. Tato simulace života zamíří ve speciální verzi i na Nintendo Wii. Dále chystají pokračování městské strategie SimCity od Maxisu, arkádových motocyklových závodů Road Rash, remake vrtulníkové střílečky Desert Strike a nástupce next-gen střílečky Black od Criterion Games. Souběžně s filmem Simpsons se také během příštího léta objeví stejnojmenná akční hra. Mimochodem je zvláštní, že zatím nezaznělo nic ohledně dalšího Godfathera a System Shocku, na nichž EA prý rovněž dělají.

zdroj: FS

jd

Nejnovější články