Obsah zářijových čísel herních časopisů
zdroj: tisková zpráva

Obsah zářijových čísel herních časopisů

31. 8. 2004 21:21 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Pomalu se stalo (pro některé redaktory nechtěným :) pravidlem, že na přelomu každého měsíce vychází prakticky ve stejnou dobu nová čísla všech hlavních herních časopisů.

news zdroj: tisková zpráva Pojďme se proto ve stručnosti podívat, co "kolegové z papíru" během prázdnin přichystali a čím se vás pokusí zaujmout. Začneme u SCORE 127, které se objevilo na stáncích už minulý týden, ale mohli jste to snadno přehlédnout kvůli neaktualizaci jeho webu způsobené Drebovou dovolenou. Hlavním lákadlem je bezesporu exkluzivní recenze NHL 2005, kterou po letech konečně urval někdo jiný než LEVEL. Z dalšího obsahu můžeme zmínit šestnáctistránkové téma věnované čemu jinému než DOOM III, články o levných hrách nebo profesionálních hráčích, volbu Miss Juiced, recenze Wings of War, Cesty do středu Země nebo třeba Zoo Empire. Plná hra jistě potěší všechny příznivce krvavých stříleček, jelikož jde o první díl kvalitní série Soldier of Fortune. Kompletní obsah rozšířeného 127. SCORE najdete zde.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Jako druhý v pořadí přispěchal dnes na pulty trafik časopis GameStar, který měl v létě tradiční dvouměsíční pauzu. Číslo 65 zdobí obálka s Hell Knightem z recenzovaného (89%) DOOMa III, okolo jehož budoucích konkurentů (Half-Life 2, STALKER) se točí i hlavní téma. V nášupu recenzí nechybí nic důležitého z aktuálních titulů, tzn. například Transport Giant, Soldiers: Heroes of WW2 nebo NHL Eastside Hockey Manager, a naopak jsou zhodnoceny i dosud (v anglické/české PC verzi) nevydané hry Codename: Panzers či Richard Burns Rally. Dále můžeme vyzdvihnout návody na Thief: Deadly Shadows a Gooku 2, exkluzivní češtiny pro Hitman: Contracts a Shrek 2 nebo speciál na DVD věnovaný přídavkům pro strategie a RPG, který supluje absenci plné hry. Kompletní obsah nového GameStaru je k nahlédnutí tady.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Posledním do trojlístku papírových magazínů se stane tento pátek 3. září LEVEL 117. Už z jeho obálky existující ve dvou navzájem dost podobných verzích vám asi rychle dojde, že se jedná o docela nadupané číslo, kterému vévodí první česká recenze (nyní již dokončených) The Sims 2, včetně rozhovoru s Leošem Marešem. Do kategorie "předčasných" recenzí se zde řadí ještě Knights of Honor a Port Royale 2. Dočtete se také o filmech, které by teoreticky mohly vzniknout na motivy her, s čímž trochu souvisí i upoutávka na jejich TV pořad. Plná hra u nového Levelu není pouze jedna, ale rovnou dvě a to historická strategie Europa Universalis II společně s akcí Archangel - nejedná se tedy o nějaké vyložené hity pro masy, ale to kompenzuje kvantita a rovněž lokalizace. Na CD/DVD příloze se nachází také hratelné demo Shade: Wrath of the Angels, které bude na internetu uveřejněno až 16.9.

Otázka do diskuse: jaký papírový časopis má podle vašeho názoru tento měsíc nejlepší obsah a pro který se tentokrát rozhodnete?

zdroj: vlastní zpráva, weby časopisů

jd

Nejnovější články