Oznámení nové FPS s názvem Vatan
zdroj: tisková zpráva

Oznámení nové FPS s názvem Vatan

8. 10. 2004 15:15 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Vatan je název nové futuristické first-person střílečky, která v současnosti vzniká v dílnách nezávislé vývojářské společnosti Fysoftware.

Její děj je zasazen do temného světa 23. století. To je doba, kdy se lidstvo po kolonizaci značné části galaxie rozhodlo zabavovat válčením, což ještě podporují různé korporace, které se pro republiku snaží vyrobit galaktické zbraně masového ničení. Jednou z bojujících stran je i aliance rebelů, jejichž cílem je dosažení nezávislosti. Hráč ztvární roli vojáka, který přísahal věrnost republice a bojuje proto proti rebelům. V naší galerii jsou k vidění první ukázky ze hry. Její vydání je naplánováno na druhé čtvrtletí příštího roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Vatan slibuje poutavý a vzrušující děj. Podíváte se na planety s bujnou vegetací, ale také na naprosto nehostinná místa. Navštívíte i mimozemské vesmírné stanice a ohromná, velmi technologicky vyspělá města. V rámci svých akčních dobrodružství se setkáte s řadou různých postaviček a zažijete spoustu nečekaných událostí. Hra má zahrnovat také prvky RPG. Její aktivní součástí má být realistický fyzikální engine (Newton Game Dynamics), který má zajistit, abyste se ve hře cítili jako ve skutečnosti. K dispozici vám budou vozidla, stejně jako budete moci v herní úrovni nějak využít stovky různých objektů. Mimochodem, na oficiálních stránkách hry naleznete tři videa.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články