Nové ukázky z Club Football 2005
zdroj: tisková zpráva

Nové ukázky z Club Football 2005

14. 9. 2004 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pro příznivce fotbalu zde máme nové obrázky z nadcházející sportovní hry s názvem Club Football 2005, kterou pro vás připravuje společnost Codemasters.

Ovšem kromě nových statických ukázek, dnes Codemasters vypustila také jedno video, které má demonstrovat všechny ty největší změny a nové herní funkce, včetně módu kariéry. Vydání tohoto titulu, jehož PC verze pojme mj. kluby jako Manchester United, Liverpool FC, Arsenal, Real Madrid, FC Bayern, Ajax, ad., očekáváme příští měsíc.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V Club Football 2005 si budete moci vytvořit hráče - svůj protějšek i co do vzhledu, kterého pak necháte budovat kariéru profesionálního fotbalisty. Čím lépe se vám bude dařit, tím více bodů budete získávat pro případné vylepšení schopností vaší postavičky. Při hře budete mít možnost různě přepínat kameru, například i do módu, ve kterém sleduje přímo míč. Kromě toho, mód kariéry bude obsahovat ještě další zajímavé věci, jako například ještě funkci pro přivolání míče. Hráč na znamení svého zájmu zvedne ruku a spoluhráč mu míč přihraje. Ovšem zda se ten kulatý nesmysl dostane skutečně až k vám bude dosti záležet na vaší schopnosti dosáhnout té správné pozice pro přihrávku.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články