UniCredit Bank nabízí bezplatnou „Valentýnskou hypotéku“

5. 2. 2010 – 21:03 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

UniCredit Bank nabízí bezplatnou „Valentýnskou hypotéku“
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

UniCredit Bank uvedla na trh novou akční nabídku k hypotečním úvěrům. Od začátku února nabízí tzv. „Valentýnskou hypotéku“ bez poplatku. Této zvýhodněné nabídky může využít každý klient, který požádá do konce února o hypoteční úvěr s minimálně pětiletou fixací zajištěný úvěrovým pojištěním schopnosti splácet.

Vedle toho UniCredit Bank stále drží nejnižší úrokovou sazbu na trhu 4,44 % p.a., která platí do odvolání pro klienty, kteří si zvolí hypoteční úvěr s jednoletou fixací a založí si u UniCredit Bank osobní konto s kreditní kartou a pojistí si svou schopnost úvěr splácet.

„Našimi akčními nabídkami se snažíme zájemce o hypoteční úvěr informovat, že v současné době je možné a zároveň výhodné si schopnost splácení úvěru pojistit, a to také pro případ ztráty zaměstnání,“ uvedl Jaroslav Žahourek, ředitel retailového bankovnictví UniCredit Bank.

UniCredit Bank rovněž otevřela v polovině ledna 2010 první klientské obchodní místo, které se specializuje na financování bydlení - Hypotéční centrum UniCredit Bank v ulici Na Příkopě 20 na Praze 1. Poskytuje profesionální poradenství a kompletní servis při financování bydlení. Hypoteční centra vzniknou i na dalších obchodních místech UniCredit Bank, ale už dnes uvítají každého zájemce specializovaní hypotéční bankéři na všech 22 hlavních pobočkách UniCredit Bank po celé ČR.
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články