UniCredit Bank nabízí od dubna službu Cash Back

6. 4. 2010 – 15:32 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

UniCredit Bank nabízí od dubna službu Cash Back
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

UniCredit Bank se v dubnu zařadí mezi banky, které v České republice nabízejí službu Cash Back – tedy výběr hotovosti v obchodech.

Novinku mohou využívat držitelé platebních karet VISA a MasterCard, kteří si při platbě platební kartou budou moci vybrat hotovost až do výše 1500 Kč, pokud zaplatí za nákup minimálně 300 Kč. Pro klienty, stejně jako pro obchodníky, kde je nainstalován platební terminál UniCredit Bank, bude využití služby Cash Back bez jakýchkoli dalších poplatků.

„Cash Back vnímáme jako zajímavou doplňkovou službu k platebním kartám Visa a MasterCard, která našim klientům umožní získat potřebnou hotovost jednoduchým, rychlým a bezpečným způsobem, a to především v místech, kde se v blízkosti nenachází bankomat UniCredit Bank,“ uvedl František Jungr, manažer odboru Karet UniCredit Bank a předseda Sdružení pro bankovní karty. Jak dále doplnil, v případě potřeby vyšší hotovosti budou klienti i nadále upřednostňovat bankomaty, jejichž síť plánuje UniCredit Bank nadále rozšiřovat. „Obchodníci zase rozšíří nabídku svých služeb pro své zákazníky a budou mít možnost snížit své náklady na práci s hotovostí,“ doplňuje Tereza Kuklíková, manažerka akceptace karet v UniCredit Bank.

Služba Cash Back bude postupně k dispozici na vybraných obchodních místech označených nálepkou VISA Cash Back nebo MasterCard Cash Back. Výběr hotovosti na pokladně v obchodech bude probíhat obdobným způsobem jako v případě bankomatu. Klient bude po ukončení nákupu a sdělení výše vybírané částky požádán o zadání PIN, případně bude vyzván k podpisu účtenky. Doklad o výběru bude vydán společně s účtenkou za realizovanou platbu kartou. Prvním velkým obchodníkem, se kterým bude UniCredit Bank službu nabízet, je síť drogerií SCHLECKER.

UniCredit Bank postupně rozšiřuje služby spojené s vydanými platebními kartami. Novinkou, kterou banka v poslední době zavedla, a která si mezi klienty získala velkou oblibu, jsou výběry z více než 19 tisíc bankomatů skupiny UniCredit Group v zahraničí za stejných podmínek jako v České republice. Pro klienty, kteří mají osobní konto nebo business konto jsou výběry bez poplatku. To se týká i široké sítě skupinových bankomatů v turisticky nejnavštěvovanějších destinacích, jako jsou Itálie, Chorvatsko nebo Slovensko.
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,280
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články