UniCredit Bank pokračuje v rozšiřování obchodní sítě

4. 11. 2010 – 16:16 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

UniCredit Bank pokračuje v rozšiřování obchodní sítě
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Začátkem listopadu vstupuje UniCredit Bank do další vlny expanze v regionech.

V Mostě na adrese Budovatelů 2957 se klientům dnes otevřela 63. pobočka v České republice a 5. v Ústeckém kraji. Do konce měsíce budou následovat další obchodní místa v Jablonci nad Nisou a Třinci. V průběhu října již UniCredit Bank otevřela nové pobočky v českých a moravských městech - Jindřichův Hradec, Nový Jičín, Trutnov, Kolín a Znojmo.

Nová pobočka v centru severočeského města nabídne komplexní bankovní servis a produktové novinky občanům, podnikatelů a menším firmám. „Chceme jim poskytovat skutečně kompletní bankovní služby. Na nové adrese bude našim klientům k dispozici řada letošních produktových novinek, mezi které patří Převratná hypotéka, Unikátní spoření nebo Program Duo, který v sobě kombinuje termínované vklady a pečlivě vybranou investici,“ uvedla Petra Trýznová, ředitelka pobočky UniCredit Bank Most. Mostecká pobočka bude otevřena každý pracovní den od 09.00 hod. do17.00 hod., kromě středy (do 18.00 hod.) a pátku (do 16.00 hod.).

UniCredit Bank je čtvrtou největší bankou v České republice. Pobočky UniCredit Bank nabízejí plný rozsah bankovních služeb, které začínají širokou škálou moderních bankovních kont a spořicích produktů. V posledních měsících si UniCredit Bank vybudovala silnou pozici zejména v oblasti hypotečních úvěrů. Vedle produktů se chce banka upevňovat a rozšiřovat svoji přítomnost na trhu srozumitelností pro klienta, jednoduchostí a profesionalitou zaměstnanců na pobočkách. Ať už jde o jejich odbornost, příjemné vystupování nebo připravenost řešit potřeby každého klienta.
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články