UniCredit Bank rozšiřuje nabídku úvěrového pojištění

2. 9. 2009 – 20:42 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

UniCredit Bank rozšiřuje nabídku úvěrového pojištění
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

UniCredit Bank vychází vstříc žadatelům o hypoteční úvěry, kteří se v současné době více obávají rizik spojených s nezaměstnaností. Od 1. září 2009 rozšiřuje svou nabídku řešení v podobě nového produktu úvěrového pojištění na dobu určitou, které je ochrání právě před výpadkem příjmů v případě nedobrovolné ztráty zaměstnání. Kromě toho se pojištění vztahuje i na riziko úmrtí. Unikátem tohoto produktu je skutečnost, že klient v případě sjednání pojištění platí menší měsíční splátky úvěru, než kdyby si pojištění nesjednal.


Toto úvěrové pojištění, připravené ve spolupráci s POJIŠŤOVNOU CARDIF PRO VITA, a. s., je na českém trhu ojedinělé. Jedná se o pojištění s jednorázově placeným pojistným, které je možné uhradit navýšením pojišťovaného úvěru.

 „UniCredit Bank si váží klientů, kteří přistupují zodpovědně k posuzování svých finančních závazků,“ uvedl Tomáš Drábek, ředitel retailového financování nemovitostí. „Proto žadatelům o úvěr, kteří si toto pojištění sjednají, poskytuje slevu na úrokové sazbě ve výši 0,3 % p. a. Měsíční splátka úvěru včetně pojistného tak bude pro klienta nižší, než když si úvěrové pojištění nesjedná.“

Firmy - UniCredit Bank Czech Republic, a.s.


Kurzy

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,300
USD 23,370 23,550
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články