UniCredit Bank s flexibilním a dostupným programem pravidelného investování – EASY RYTMUS

2. 7. 2009 – 20:01 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

UniCredit Bank s flexibilním a dostupným programem pravidelného investování – EASY RYTMUS
Foto: NašePeníze.cz | zdroj: NašePeníze.cz

UniCredit Bank Czech Republic uvádí od 1. července 2009 do distribuce produktovou novinku s názvem EASY RYTMUS. Jedná se o program pravidelného investování do vybraných fondů Pioneer - tří českých a jednoho lucemburského - s doporučeným investičním horizontem (délkou investování). Program EASY RYTMUS umožňuje pravidelně investovat i malé částky z měsíčního rozpočtu, čímž může pomoci dosáhnout cílů, které dnes převyšují finanční možnosti zájemců o investování.


Minimální investice u Programu EASY RYTMUS začíná na částce 500 Kč. Investice jsou placeny pravidelně, a to bankovním převodem na účet vedený pro platby do příslušného fondu. Program EASY RYTMUS nabízí klientům v současně době tolik požadovanou flexibilitu a likviditu: „Na programu klienti ocení, že si investice mohou přizpůsobit své aktuální i budoucí situaci. Investici lze totiž přerušit, prodloužit, provést částečný nebo úplný odkup, ukončit nebo zvýšit či snížit investovanou částku. Investované prostředky tedy nemusí být v Programu EASY RYTMUS vázány do jeho konce. V průběhu trvání Programu může investor kdykoliv požádat o odkup podílových listů a získat peněžní prostředky, a to bez jakýchkoliv sankčních poplatků,“ představuje novinku Jakub Dusílek, ředitel úseku Segmentové a produktové řízení retailového bankovnictví UniCredit Bank. Jak dále doplnil, jde o produkt, který systémem pravidelných investic snižuje míru rizika ze špatného načasování při jednorázovém nákupu cenných papírů na trhu a současně nabízí možnost dosáhnout úsporu na vstupních poplatcích.

Investiční Program EASY RYMTUS umožňuje založit více Programů, klient si tak může sám vytvořit vlastní portfolio v závislosti na investičním horizontu, rizikovém profilu a očekávaném zhodnocení. \"S investičním programem EASY RYTMUS si každý může začít budovat významný finanční majetek i z malých částek. Čím dříve začne, tím menší částku musí odkládat,\" říká Petr Šimčák, ředitel obchodu pro banky a instituce Pioneer Investments ČR.

(Investice do podílových listů obsahuje riziko kolísání aktuální hodnoty investované částky a výnosů z ní. Není zaručena návratnost původně investované částky. Minulé výnosy nejsou zárukou výnosů budoucích. Případné zdanění závisí na osobních poměrech investora a může se měnit.)

Parametry Programu EASY RYTMUS

Minimální investice

500 Kč

Způsob placení investice

pravidelně, bankovním převodem na účet vedený pro platby do příslušného fondu

Fondy, do kterých lze investovat

Pioneer – obligační fond,

Pioneer – dynamický fond,

Pioneer – akciový fond,

Pioneer Funds – Global Ecology

Délka investice

60, 120 měsíců

Poplatky

viz sazebník: www.unicreditbank.cza www.pioneerinvestments.cz


Kurzy

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,130 25,250
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články