UniCredit Bank začíná vydávat „Červenou kartu“

25. 3. 2010 – 13:05 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

UniCredit Bank začíná vydávat „Červenou kartu“
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Sportovní nadšenci se už nemohou dočkat vyvrcholení fotbalové sezony.

Souboj o pohár Ligy mistrů UEFA je pro klienty UniCredit Bank atraktivnější již nyní. V březnu se všechny nově vydané debetní karty Maestro převlékají do motivů Ligy mistrů UEFA. K jediné červené kartě, která „vrací do hry“, se váže řada výhod, jako například výběry z více než 19 tisíc bankomatů v zahraničí za stejných podmínek jako v České republice nebo možnost dokoupení kvalitního cestovního pojištění pro držitele a jeho rodinu.

Tento nový doplněk peněženky potěší nejen fotbalové fanoušky ale všechny klienty UniCredit Group napříč 22 státy Evropy. „Pro naše klienty jsme připravili zajímavou edici debetních karet Maestro na motivy Ligy mistrů UEFA. Tato platební karta umožňuje využívání veškerých služeb jako kterákoliv Maestro karta. Držitelé platební karty mohou uplatnit i další přednosti skupiny UniCredit, například sjednocený sazebník v rámci sítě UniCredit Group umožňuje většině našich klientů výběry z bankomatů v zahraničí zdarma,“ uvedl František Jungr, manažer odboru Karet UniCredit Bank a předseda Sdružení pro bankovní karty.

Unikátní grafické zpracování nových platebních karet Maestro představuje zcela originální a limitovanou edici, která se váže na oficiální partnerství banky s Ligou mistrů UEFA. UniCredit Bank je jediná banka, která svým klientům nabízí privilegium být neustále v kontaktu s pohárem o nejlepší fotbalový klub.

UniCredit se stala v červenci 2009 oficiálním partnerem Ligy mistrů UEFA, tato spolupráce potrvá až do roku 2012. Široký okruh diváků, které spojuje Liga mistrů UEFA, přináší skupině UniCredit platformu pro dosažení jejích cílů. Kontrakt uzavřený na tři roky zahrnuje množství různých komunikačních, brandingových, vysílacích a propagačních práv. Fotbalová Liga mistrů UEFA je nejúspěšnější mezinárodní klubovou soutěží. Díky svému širokému evropskému dosahu je Liga mistrů UEFA ideálním strategickým spoluhráčem skupiny UniCredit Group, jakožto vůdčí evropské finanční instituce.

Kurzy

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,570 23,750
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články