UNICREDIT LEASING rozšiřuje značkové financování

16. 3. 2011 – 21:52 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

UNICREDIT LEASING rozšiřuje značkové financování
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Společnost UniCredit Leasing CZ, a.s., lídr v oblasti značkového financování v ČR, zahájila spolupráci se společností SOME Jindřichův Hradec s.r.o. při financování značkové zemědělské, lesnické a komunální techniky.

Nové značkové financování pod označením SOME FINANCE poskytuje od začátku února 2011 zejména úvěrové produkty, které umožňují klientům čerpat různé dotační tituly. SOME FINANCE rozšiřuje portfolio značkového financování UniCredit Leasing, které se dosud zaměřovalo na osobní, užitková a nákladní vozidla.

„Jsme velice rádi, že spolupráce UniCredit Leasing a SOME Jindřichův Hradec dospěla k vytvoření ucelené řady značkového financování, které nabízí klientům z řad zemědělců komplexní finanční řešení a reflektuje jejich specifické potřeby splácení. Společnost SOME Jindřichův Hradec je naším významným a dlouholetým partnerem,“ uvedl Jaroslav Jaroměřský, generální ředitel UniCredit Leasing CZ.

Jubilejní 15. značkové financování od společnosti UniCredit Leasing SOME FINANCE přináší standardní portfolio produktů UCL a dále speciální produkty, které vznikly na základě požadavků klientů, SOME Jindřichův Hradec, a které vycházejí ze zkušeností obchodních manažerů UniCredit Leasing. V rámci vzájemné spolupráce bude možné podle požadavků klientů jednotlivé produkty modifikovat nebo případně vytvořit nové, šité na míru zemědělským producentům.

SOME FINANCE nabídne řadu nadstandardních výhod. Klienti budou moci využívat sezónních splátek, které odpovídají cyklickému vývoji v zemědělské prvovýrobě navíc se zvýhodněným úročením. Uzavření smlouvy je bez jakýchkoliv poplatků, navíc je možné úvěr kdykoli předčasně splatit. Maximální doba financování je až 7 let (tj. 84 měsíců). V ceně je také bonus v podobě pojištění prodloužené záruky na dva roky zdarma.
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,130 25,250
USD 23,350 23,530
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články