Tony Hawk Project 8 - na prkně s kolečky
zdroj: tisková zpráva

Tony Hawk Project 8 - na prkně s kolečky

25. 7. 2006 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

O novém titulu Tony Hawk's Project 8 jsme toho zatím mnoho nenapsali, nicméně do naší galerie pravidelně přibývají od jeho oznámení obrázky a v sekci downloadů je už od května k dispozici trailer.

Další, nový trailer najdete například zde. Ale co je vlastně tento projekt zač? Až letos na podzim vyjde, měl by to být ten nejunikátnější, nejnabouchanější a nejrealističtější skateboardingový herní zážitek, jaký jste kdy viděli. Tak si to alespoň představují tvůrci z Neversoftu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Tony Hawk's Project 8 je vyvíjen pro Xbox 360, PS3, Xbox, PS2 a PSP. Slibuje více podnětů, vedlejších misí, tajných oblastí a miniher. Kromě toho se můžete těšit také na nové prvky jako "Filmer" či "Photo Goal", v jejichž rámci budete muset provádět skateboardingové triky pro fotografování, případně přesně podle pokynů kameramana. Přitom zde bude funkce PIP (picture-in-picture), která vám umožní v jednom okně sledovat hru a v druhém menším to, jak se formuje právě natáčený film. Prostor budete moci dát i svému exhibicionismu a předvést své umění v ulicích města, kam si volně rozmístíte rampy a překážky, kde vás budou pozorovat kolemjdoucí a tleskat vašim úspěchům, stejně jako se posmívat případným neúspěchům.
zdroj: FiringSquad

korgull

Nejnovější články