Info o hře RatHunt od tvůrců Mortyru
zdroj: tisková zpráva

Info o hře RatHunt od tvůrců Mortyru

21. 2. 2002 14:46 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

RatHunt je akční RPG z vlastního pohledu od největšího polského vývojového týmu Mirage Interactive, který si možná pamatujete z válečné střílečky Mortyr.

Původně měla hra RatHunt vyjít jen pro Xbox, ale nakonec se vývojáři slitovali i nad hráčským publikem, které zatím ještě nemá možnost nebo prostě nechce zakoupit tuto krabičku a oznámili, že se chystají vydat také verze pro PC i PS2. My Vám spolu s touto zprávou a stručným nastíněním, oč v této hře půjde, přinášíme také nové obrázky, které Vám RatHunt přiblíží.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

RatHunt je tedy akční RPG s velice dynamickým scénářem i samotnou hrou. Ačkoli by se naprvní pohled dalo říci, že jde o obyčejnou střílečku, není tomu tak. V RatHunt se sice setkáte s mnoha tvrdými souboji, ale jak na svých stránkách tvůrci hry slibují, bude jejich dílo daleko vybočovat z řady (především zařazením RPG prvků). Hlavní postava jménem Mason se probouzí ve vězeňské nemocnici a matně vzpomíná na události, které ho sem dostaly. Byl najat místní ruskou mafií za účelem vykonání drobné krádeže, jenomže věci se nějak zvrtly, byl zabit policejní důstojník a Mason byl svými kamarády zrazen, zastřelen a v domění, že je mrtev ponechán na místě činu. Policie ho samozřejmě považuje za nejpravděpodobnějšího viníka krutého činu. Mason se s tím ale nehodlá smířit a tak se pokouší o útěk, aby nalezl člověka, který ho do nesnází dostal. Jeho pobyt na svobodě však také není přiliš bez problémů. Začíná válka mezi třemi místními mafiánskými organizacemi - čínskou, ruskou a italskou. Během své nebezpečné mise, při které jen těžko poznáte zda lovíte nebo jste loveni, se Mason postupně zdokonaluje ve svých schopnostech až se z něj stane nebezpečný vraždící stroj a jen hráč určuje směr jakým se hra budete ubírat.

Máte-li zájem dozvědět se o RatHunt, který je navíc ještě postaven na LithTech enginu, více, navštivte oficiální stránku hry, kde dostanete podrobné informace nejen o arsenálu zbraní (včetně obrázků), ale také další obrázky, skicy anebo soundtrack apod. Na vydání této gamesky si ale ještě pár měsíců počkáme.
zdroj: homepage Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články