Hra GODS: Lands of Infinity hotova
zdroj: tisková zpráva

Hra GODS: Lands of Infinity hotova

22. 12. 2005 12:12 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Slovenský vývojářský tým Cypron Studios konečně dokončil svůj nejnovější fantasy RPG projekt s názvem GODS: Lands of Infinity, jejž jste si koncem srpna mohli vyzkoušet v hratelném demu.

GODS: Lands of Infinity zdroj: tisková zpráva Oznámil to na svých stránkách s tím, že má nyní v úmyslu začít jednat s případnými vydavateli pro jednotlivé lokality. Vydání hry předpokládá v prvním čtvrtletí 2006.

GODS: Lands of Infinity své hráče v roli padlého anděla Vivien přivítá do světa plného vzrušení, dobrodružství, bojů a výprav. Podle oficiálních informací má být tato hra originální kombinací žánru RPG a obchodní strategie. Vedle toho, že budete moci trávit hodiny prozkoumáváním Antasionu (jak se herní svět nazývá) a pomáháním jeho obyvatelům s jejich nesnázemi, vám GODS nabídne také bitky založené na taktickém tahovém systému s mnoha možnostmi a pohyblivou kamerou. Celý příběh se bude odehrávat z perspektivy vlastních očí, ve velmi živém prostředí obývaném víc než dvěma stovkami postav a monster.

zdroj: 1

korgull

Nejnovější články