Pouliční fotbálek ve FIFA Street 2 i na PC
zdroj: tisková zpráva

Pouliční fotbálek ve FIFA Street 2 i na PC

10. 10. 2005 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Netradičně začněme malou omluvou, že na našem webu ostudně chybí verdikt nad FIFA Street kvůli jednomu nespolehlivému autorovi, jehož přezdívka začíná na Č, ale to už se určitě nebude opakovat u dnes oznámeného druhého dílu tohoto pouličního fotbálku.

Electronic Arts, skrytí za značkou EA Sports BIG, do FIFA Street 2 slibují nový systém a bohatší škálu autentických triků, jak s míčem doslova přilepeným u nohy obejít protihráče nebo je oklamat pohybem těla a vstřelit branku. Budete moci prožít zápasy čtyř proti čtyřem na zmenšeném hřišti, stejně jako to denodenně činí mládež na náměstí pod mrakodrapy futuristické čtvrti La Defence v Paříži, na pobřeží a mezi řadovými domky v Brazílii nebo v londýnském komplexu Westway Leisure Centre.

K tomu přidejte licenci pro 300 profesionálních hráčů a 20 národních týmů nebo předělanou vychytávku "Gamebreaker Trauma" s ukazatelem pro vyvolání speciálního komba a máte alespoň rámcovou představu o náplni hry. Ještě lepší obrázek o FIFA Street 2 si uděláte po shlédnutí zajímavého teaser videa (12 MB, MOV) s předvedením neuvěřitelné kopací techniky při kličkách skutečných fotbalistů jeden na jednoho, kde vše doprovází renderované sekvence a zejména povídání šampióna Lorenza "Lenny" Netteba o tom, jak by bez pouličního fotbalu a jeho atmosféry nemohl existovat.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

A ta nejradostnější zpráva na konec. Zatímco se první FIFA Street objevil pouze na konzolích, kde dosáhl průměrného hodnocení kolem 60%, podle informací v oficiální tiskové zprávě potěší dvojka i majitele PC (thx Erik). Vedle toho jsou samozřejmě v plánu verze pro PS2, PSP, Xbox nebo GameCube - to vše na jaře 2006.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články