Nové obrázky z World Sports Cars
zdroj: tisková zpráva

Nové obrázky z World Sports Cars

21. 5. 2001 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pokud někdo s nadějemi očekával na E3 prezentaci firmy West Racing a speciálně jejich simulátoru World Sports Cars, pak musel být zklamán.

Autoři již s předstihem avizovali, že na E3 nejedou a raději se plně věnují práci na hře. Nyní však uvolnili alespoň sadu nových obrázků, které vypadají stejně jak opředchozí skvěle. Jinak o tomto nejzajímavějším připravovaném simulátoru jsme vás také podrobně informovali v preview.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Původní název hry měl být "24 Hours of Le Mans" a ten také naznačuje, kterých automobilů se bude tento simulátor týkat - superrychlých speciálů značek Ferrari, Lola, Lotus, Mercedes, Audi atd. K dispozici dále bude 8 do nejmenších podrobností zpracovaných závodních okruhů (Monza, Daytona, Spa atd.). Největší důraz je ale kladen na maximální realitu jízdy. Prakticky každá část vozu má svůj vlastní fyzikální engine. Celkové jízdní vlastnosti jsou pak tvořeny vazbami mezi těmito jednotlivými enginy. Při vzniku fyzikálního enginu bylo využito nejmodernějších metod a postupů s použitím speciálních počítačových programů na dynamickou simulaci. Tyto postupy a poznatky jsou průběžně konzultovány i u odborníků z F1, především ze stáje McLaren. Obrázek zdroj: tisková zpráva

leon

Nejnovější články