Driver: Parallel Lines hotov & dojmy & kdy na PC?
zdroj: tisková zpráva

Driver: Parallel Lines hotov & dojmy & kdy na PC?

8. 3. 2006 20:20 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Kdyby se povedl, na pokraji bankrotu potácející se Atari by teoreticky mohl zachránit Driver: Parallel Lines, který dnes Reflections prohlásili za dokončený, avšak v praxi to nejspíš dopadne jinak.

Driver: Parallel Lines zdroj: tisková zpráva Jak prozradil šéfredaktor SCORE Bludr, který měl možnost hru letmo otestovat, není to žádná sláva: "Příběh sice působí zajímavě, ale přechod do současnosti mě nezaujal ani mě nepotěšila změna hrdiny ze známého Tannera na novou tvář TK. Grafika vypadá špatně i na poměry PS2 a výskyt spousty aut v rušných ulicích New Yorku komplikuje pohyb, jelikož stále do něčeho narážíte nebo se kvůli enginu zasekáváte o keře stejně jako minule (sloupy naštěstí lze prorazit ve vyšší rychlosti), což ještě zhoršuje divné ovládání."

Čtvrtý díl akčně-automobilové série Driver, kterou má doma 12 milionů hráčů, získal v britském OPS2 magazínu 7/10, i když to berte s rezervou, protože dost přehodnocuje. Titul, disponující zajímavým soundtrackem, vstoupí na domácí i zahraniční trh 17. března zatím pouze ve verzích pro PS2 a Xbox (předobjednávka z GameShopu), což tvůrci oficiálně odůvodňují tím, že jde primárně o hru pro konzole, na nichž si ji prý užijete výrazně lépe. Jenže Atari jsou v tomhle směru nevyzpytatelní a přestože PC verzi nijak nepropagují ani nezmiňují ve svém release-listu, stejně se asi nakonec zrodí, jako se tomu stalo u trojky. Dosud se spekulovalo o jejím příchodu v létě, ale zástupce českého distributora SeVeN M na náš přímý dotaz odpověděl, že bychom se s Driver: Parallel Lines měli na osobních počítačích setkat už v dubnu!

zdroj: PR, vlastní

jd

Nejnovější články