Čekání na tropickou Just Cause
zdroj: tisková zpráva

Čekání na tropickou Just Cause

19. 9. 2006 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Co se týče Just Cause od vývojářů z Avalanche Studios, už jsme tu měli snad všechno, co k takové hře lze mít, tedy spoustu obrázků, nějaké ty trailery a videa, demo, preview a nakonec také dojmy z předváděčky při letošní GC v Lipsku.

Teď tedy zbývá už snad jen to oficiální oznámení, že je hra hotova. Pokud nějaké vyjde. Podle našich informací, se má totiž Just Cause začít prodávat už příští pátek, a to i u nás (pod vlajkou Cenegy). Na TISCALI Gameshopu si můžete až na verzi pro Xbox předobjednat všechny ostatní verze hry - pro PC, PS2 a Xbox 360.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Abyste si trochu zkrátili čekání na chvíli, až budete moci rozbalit krabičku s vytouženou hrou, která vás přenese na tropický ostrov San Esperito, kde se to v rukách zkorumpovaného diktátora Salvadora Mendozy řeže hlava nehlava, nabízíme vám dnes další balík screenshotů a také souhrn informací z rozhovoru zveřejněného na Firingsquad. Christofer Sundberg, spoluzakladatel studia a ředitel výroby, tam například prozradil, jak vůbec přišli na nápad vytvořit právě tuhle hru. Idea ohledně Just Cause a Rica Rodriqueze (hlavního hrdiny) se prý zrodila jedné pozdní zimní noci roku 2003 ve Stockholmu v baru nad lahví Havana Club.

Základními principy Just Cause by měly být naprostá volnost pohybu v rozsáhlém herním světě, přítomnost spousty zbraní, řiditelných vozidel, bezva příběh se skvělými postavami a samozřejmě hlavně neutuchající akce. Těšit se prý můžete i na pár nových rysů a zdokonalených prvků her stejného žánru. Herní svět má být velký 32 x 32 km a zahrnovat všechny druhy prostředí, jež je možné nalézt v tropech, tzn. překrásné pláže, džungle, hory, města, vesnice, honosná sídla, kasina, atd. A nepůjde o pouhou kulisu. Leckdy vám to vše kolem pomůže k vyřešení mise. Co se těch týče, hra má obsahovat dva typy - příběhové a vedlejší. Těch prvních má být 21 a těch druhých kolem 300.
zdroj: Firingsquad

korgull

Nejnovější články