Blazing Angels: Squadrons of WW2 pro všechny
zdroj: tisková zpráva

Blazing Angels: Squadrons of WW2 pro všechny

8. 2. 2006 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

UbiSoft přehodnotil své plány a tak se s Blazing Angels: Squadrons of WW2 nesetkají pouze majitelé Xboxu a Xboxu 360, nýbrž i PCčkáři a to dokonce ve stejnou dobu, čili v březnu.

Tahle arkádová letecká simulace z prostředí druhé světové války vzniká v rumunské pobočce UbiSoftu, která má na svědomí oceňovaný Silent Hunter 3, takže by nemělo jít o tuctovou nudu, čemuž nasvědčují obrázky nebo loňský renderovaný filmeček (13 MB, MOV). Kdokoli si díky intuitivnímu ovládání bude moci proletět nad autentickou Paříží s Eiffelovkou či Londýnem s Big Benem a Temží pod zamračenou oblohou, dále Tokyem, Berlínem, Normandií, Marokem, základnou Pearl Harbor, Guadacanalem či atolem Midway v Pacifiku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Za speciální vlastnost PC verze na DVD vyzdvihuje UbiSoft singleplayerovou kampaň s historicky věrnými 18 misemi, ale kdo četl loňský článek na stejné téma, ten ví, že to bylo avizováno již pro Xboxové verze. Bokem bude stát desítka misí v jiných módech (Mini-campaign, Arcade, Ace Duel) nebo multiplayer pro šestnáct lidí s vysokým počtem 10 typů her (Dogfight, Aces High, Seek & Destroy, Onslaught, Bombing Run, Kamikaze, Historical Missions, Capture the Base, Co-op, Squadron).

Z diletantské oficiální tiskové zprávy, kde jsou některé informace dvakrát a neprozřetelně tam zůstaly poznámky marketingového oddělení jako "tohle potřebuje přesvědčivější popisek" :), ještě stojí za zmínku technické záležitosti, kterým je kladena možná až příliš velká pozornost. Čtyřicet hratelných modelů letadel ve vysokém rozlišení, skládajících se z 8-10 tisíc polygonů a 4-megové textury, potom detailně/akurátně vytvořené panoráma města se 150 tisíci objekty, 80 unikátními prvky a 600 modely budov s několika stupni poškození, človíčky ve 3D s 10 animovanými pohyby a nakonec ještě 40 zničitelných vozidel. Nestačí? Tak šup na homepage.
zdroj: Bluenews

jd

Nejnovější články