Evropa přiwiitá Wii ještě před Vánocemi
zdroj: tisková zpráva

Evropa přiwiitá Wii ještě před Vánocemi

15. 9. 2006 16:16 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Tipů na vánoční dárky není nikdy dost...

Po včerejších zprávách ohledně vypuštění konzole Wii v USA a Japonsku se svého dnes dočkala také Evropa. Než se objevila tisková zpráva, běhaly po internetu různé nezaručené informace o tom, že stejně jako v případě PS3 i Wii dorazí na pulty evropských obchodů až na jaře příštího roku (např. na IGN). Naštěstí pro ty, kteří se na příchod nového produktu od Nintenda těší, tomu tak není a my tak pro vás máme tip na pěkný vánoční dárek. A teď tedy k faktům.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva V Evropě se Wii dočkáme 8. prosince, tedy jen o pár dní později než japonští hráči. Do peněženky přitom budete muset sáhnout pro 249 euro. Cena zahrnuje, stejně jako v případě americké edice, sadu pěti různých Wii Sports her. Zahájení prodeje konzole bude doprovázet celkem asi 20 herních titulů, včetně Wii Play a The Legend of Zelda: Twilight Princess (pokud jde o projekty přímo od Nintenda) a RED STEEL (Ubisoft), Need for Speed: Carbon (EA), Tony Hawk’s Downhill Jam (Activision), Cars (THQ) nebo Super Monkey Ball Banana Blitz (Sega). Ceny her od Nintenda se budou v Evropě pohybovat mezi 49 až 59 euro (další výrobci si určují cenu sami). Jak jste se dozvěděli včera, součástí balení je po jednom ze dvou typů ovladačů. Kdybyste chtěli další, za Wii Remote zaplatíte 39 euro a za Nanchuk 19 euro. Připojit půjde i klasický ovladač za 19 euro.

Jinak na IGN se vedle výše zmíněné spekulace o termínu vydání konzole objevila také informace, že hry vydané pod hlavičkou Nintenda nemají být nijak regionálně omezeny, takže ty, co vyjdou v Japonsku, si budete moci bez problémů zahrát i v Evropě. Na 1UP je zase zpráva, že Opera, jež je využívána ve Wii jako browser, bude zdarma, ale pouze do července 2007.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články