Za volantem v Evolution GT
zdroj: tisková zpráva

Za volantem v Evolution GT

24. 1. 2006 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Letos na jaře by se měli fanouškové závodních simulací dočkat nové hry Evolution GT.

Společnost Black Bean, která se ujala jejích vydavatelských práv, dnes poskytla médiím několik nových screenshotů, které už na vás pochopitelně čekají v naší galerii. Vývojem titulu se jinak zabývá studio Milestone.

Evolution GT bude ve svém singleplayeru nabízet mód kariéry, během nějž budete postupně rozvíjet své schopnosti. Hra dále slibuje jednu z nejlepších AI, kterou jste kdy v tomto žánru mohli vidět, takže se můžete těšit na skutečné soutěživé drama, jak mezi závodními týmy, tak i mezi jednotlivými jezdci. Každý chce vyhrát a proto počítejte s tím, že na vás bude vyvíjen tlak, abyste udělali co nejdříve chybu a vyřadili se tak ze závodu. Abyste obstáli, budete mít možnost učit se od mistra, a to konkrétně od Gabriela Tarquiniho, šampióna BTCC a ETCC.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vývojáři, resp. vydavatelé, samozřejmě chválou nešetří, a tak se v oficiálním popisu hry setkáte i se slovními spojeními, jako je skvostný fyzikální model, který ovšem stěží vykoukáme z prostých obrázků. Každý z 35 plně licencovaných vozů (objeví se např. značky jako Audi, VW, Renault, Opel, Chevrolet a TVR), se prý bude chovat jako jeho protějšek v reálném světě. S tím souvisí i skutečnost, že mají všechna auta disponovat modelem poškození. Závodních tratí bude hra obsahovat 28 a podíváte se s nimi do různých koutů Evropy. Vítězství v jednotlivém závodu může znamenat upgrade vozu. Evolution GT má být vybavena i možností akce přes split-screen.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články