Rig n Roll - pokračování série Hard Truck
zdroj: tisková zpráva

Rig n Roll - pokračování série Hard Truck

4. 9. 2004 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

SoftLab-NSK je ruská společnost, která se zabývá vývojem počítačových her a tréninkových simulátorů.

Nejnovějším projektem těchto vývojářů, který vlastně oba jejich předměty zájmu spojuje, je simulátor kamiónu Rig'n'Roll, navazující na sérii Hard Truck. Jeho vydání, které má na starosti společnost 1C Company, je naplánováno na příští rok, přesto už nyní vám můžeme předvést sadu screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Tato hra vás postaví do role mladého muže, který v roce 2024 přijíždí do Kalifornie, aby naplnil své sny o ovládnutí zdejších silnic a stal se jedničkou na celém kalifornském trhu s přepravou zboží a nákladu. Herní svět bude tentokrát věrným odrazem skutečného světa, resp. té části, které v dnešní době velí guvernér Arnold Schwarzenegger. Můžete se těšit na tisíce mil kalifornských silnic, navštívíte po cestě řadu měst od San Francisca do San Diega či od San José po Los Angeles. Vozy, které se vám dostanou do rukou, budou autentickým modelem těch opravdových, a to nejen po vnější stránce, ale také co do interiérů.

Rig'n'Roll otestuje vaše manažerské schopnosti. Budete soupeřit s řadou oponentů, půjde o čas a profesionalitu. Vy nebudete pouze řídit kamion. Vaším úkolem bude vést celou přepravní společnost, a tedy najímat zaměstnance, řidiče a s jejich pomocí pak postupně rozšiřovat své pole působnosti v tomto dravém odvětví.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články