V Hornbachu opět úvěry zdarma

18. 3. 2010 – 15:31 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

V Hornbachu opět úvěry zdarma
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Češi mohou od letošního března nakoupit v Hornbachu zboží na splátky bez navýšení.

Jednička splátkového prodeje, Cetelem, a člen mezinárodní bankovní skupiny BNP Paribas Personal Finance nabízí v řetězci marketů pro stavbu, dílnu a zahradu opět úvěry zdarma s nulovým RPSN.

„V období od jara do podzimu, tedy v době sezóny je standardně zvýšený zájem o úvěrové produkty, což souvisí se zájmem Čechů inovovat a rekonstruovat,“ uvedl Tomáš Chlíbec, ředitel Obchodní správy společnosti Cetelem. „Z tohoto důvodu jsme pro všechny kutily na celý březen a duben 2010 připravili mimořádnou nabídku úvěrů zdarma na veškerý sortiment zahradní techniky,“ doplnil T. Chlíbec.

Úvěry zdarma jsou u spotřebitelů mimo jiné velmi oblíbené. „Zákazníci mají možnost financovat zboží na splátky a odložit tak přímé finanční prostředky na jiné účely, navíc při této nabídce nepřeplatí ani korunu,“ dodal T. Chlíbec. Produkt „0% navýšení“ spočívá v 10% platbě přímo v prodejně Hornbach a devíti měsíčních splátkách po 10 procentech. Klient neplatí žádné poplatky za vyřízení úvěru nebo za vedení úvěrového účtu, zaplatí tedy pouze skutečnou cenu zboží a úvěr získá zcela zdarma. Spolupráce s hobbymarketem Hornbach začala v červenci 2008.
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články