Vánoční hypotéka od KB přinese úrokovou sazbu od 3,75 %

4. 11. 2010 – 16:11 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Vánoční hypotéka od KB přinese úrokovou sazbu od 3,75 %
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Letošní Vánoce mohou být pro klienty Komerční banky skutečně bohaté.

Vysněné nové bydlení mají na dosah s Vánoční hypotékou od KB, která nabízí při tříleté fixaci atraktivní úrokovou sazbu od 3,75 %.

Pokud zvolí zájemce o hypotéku fixaci na pět a více let, získá v rámci akční nabídky KB bonus ve výši 4.000 Kč! Částku připíše banka na bankovní účet klienta v průběhu následujícího měsíce po uzavření smlouvy o hypotečním úvěru.

Akční nabídka úrokových sazeb a jednorázového bonusu je časově omezena. Platí při podání žádosti o hypotéku v období od 1. listopadu do 23. prosince 2010. Smlouva o hypotečním úvěru pak musí být uzavřena do 28. února 2011.

„Listopad a prosinec nepatří v hypoteční branži zdaleka k nejslabším měsícům. Investice do bydlení řeší spotřebitelé i v období předvánočního shonu. Věříme, že pro ně budou úrokové sazby na hranici čtyř procent milým a užitečným vánočním dárkem,“ uvedla Monika Truchliková, zástupkyně výkonného ředitele pro marketing a business development Komerční banky.

Tradičně největší zájem očekává KB o nabídku Flexibilní hypotéky, která umožňuje klientům snížit měsíční splátky na základě momentální finanční situace, přerušit splácení, a to až na tři měsíce, nebo opakovaně mimořádně splácet zdarma. Klienti Komerční banky mohou zároveň čerpat až 400 000 Kč z úvěru na cokoliv chtějí - například na nákup vybavení bytu, nábytku, elektroniky a podobně! S hypotékou na investici do nemovitosti tak klienti získávají zároveň neúčelové finanční prostředky, a to za stejně výhodnou úrokovou sazbu!
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,610 23,790
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články