Ledová sprcha v X360 verzi Pro Evolution Soccer 6
zdroj: tisková zpráva

Ledová sprcha v X360 verzi Pro Evolution Soccer 6

24. 10. 2006 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Simulátor kopané Pro Evolution Soccer 6 se letos poprvé představí i na next-gen konzoli Xbox 360 a většina jeho fandů právem od této verze očekává ještě kvalitnější obsah, než bude mít verze pro osobní počítače (podobně jako to poslední dobou činí EA Sports).

Pro Evolution Soccer 6 zdroj: tisková zpráva Jako studená sprcha však působí střípky, které zazněly na jednom diskusním fóru od zahraničních hráčů, kteří už měli možnost plnou hru na X360 vyzkoušet. Bohužel není důvod jim nevěřit, tím spíš, že něco z toho bylo nedávno zmíněno i přímo z oficiálního pramene.

Známou věcí u PES jsou velice omezené editační možnosti, které se smrskly na možnost pouze přejmenovávat hráče (kluby nikoli). Čili jste odkázáni jen na hru za týmy prapodivných jmen a údajně ani žádné vytváření hráčů či klubů vlastních nebude na X360 k dispozici. Nextgen grafika také nestojí za mnoho, což už bylo rovněž možné vidět na screenshotech. Další specifickou vlastností X360 verze prý je zrušení pevně nastaveného kurzoru na konkrétního hráče, kterážto výborná vychytávka bude na PC a PS2 naopak ještě obohacena. Před zápasem i v jeho přerušeních uvidíte neustále ty samé videosekvence. Zcela beze změn od PES5 má být na X360 Master League, stejně jako další drobnosti typu chybějící časomíra v prodlouženích či starý známý komentář. Z pozápasových statistik údajně zmizelo individuální bodování hráčů, stejně jako jejich statistiky v Master League. Zcela se z PES6 na X360 vypařila i možnost ukládat replaye a vypadá to, že ani nepůjde (stejně jako kdysi v PES4) načítat uložená taktická nastavení při hře online. Ta navíc umožňuje na X360 pouze hru jeden na jednoho, zatímco na ostatních platformách je slibována podpora hráčů až osm.

Co na to říct? Z nextgen verze hry se zřejmě stane prachbídně chudý příbuzný, nabízející jen část toho, nač jsme byli zvyklí, to vše za cenu o polovinu vyšší. Důvody ke koupi jsou tytam, což je hlavní důvod, proč tyto informace hned zatepla publikujeme. V každém případě doporučujeme si před případným nákupem pořádně zvážit, jakého zajíce v pytli si pořizujete. P.S. podle aktuálních informací od CD Projektu bude PC (i PS2) verze Pro Evolution Socceru 6 v ČR v prodeji již tento čtvrtek/pátek!

zdroj: diskusni fora, vlastni

mickey

Nejnovější články