Obrázky z Lord of the Rings pro PC
zdroj: tisková zpráva

Obrázky z Lord of the Rings pro PC

21. 2. 2002 16:57 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

V prosinci jsme Vás informovali o tom, že se společnost Electronics Arts chytila velice dobrého námětu, a to filmového ztvárnění Tolkienova Pána Prstenů, kterým se pokusí ohromit ty, kteří se rádi setkávají s filmovými nebo románovými hrdiny v počítačových hrách.

My Vám dnes nabízíme k nahlédnutí několik prvních obrázků z PC verze připravované akční adventury s prozaickým názvem Lord of the Rings, která svým hráčům zaručí role hlavních hrdinů epické filmové trilogie od New Line Cinema (s prvním dílem se už měli možnost seznámit také nemalé zástupy diváků v České republice).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Jako Aragorn, Gimli a Legolas, budou hráči vést své boje proti Orkům a dalším známým příšerám a monstrům. Dramatičnost hře dodají také výstižné pohledy kamer a plné 3D interaktivné prostředí. První z herních titulů vycházejících z filmové trilogie Pána Prstenů bude vydán současně s uvedením druhé části trilogie do kin, tedy ke konci tohoto roku. A jako ostatně většina těchto her, i tato je určena pro tzv. systémy nové generace (včetně PC).
zdroj: PR Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články