Condemned: Criminal Origins se hlásí
zdroj: tisková zpráva

Condemned: Criminal Origins se hlásí

10. 3. 2006 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Hra Condemned: Criminal Origins se už brzy tajemně vplíží do vašich domovů, aby je zalila hustou atmosférou hororu a násilí.

Zapomeňte na střelné zbraně. Tentokrát se budete muset obejít bez krycí spršky olověných kulek. Ne, že by vám Monolith žádné neposkytl, ale ty, které různě okolo sebe najdete, budou velmi omezené co do munice a o nějakých balíčcích s dalšími náboji pro případné nabití si nechte zdát. Veškerý kontakt s nepřítelem zde bude mnohem těsnější, než si umíte představit. Dost daleko ho od vás může udržet maximálně nějaká tyč, kus dřeva nebo něco jiného, co bude zrovna po ruce.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Podle dojmů redaktorů IGN působí něco takového mnohem napínavěji, děsivěji. Ovládání je prý jednoduché. Levé myšítko znamená útok, pravé blokování a prostřední tlačítko myšky použijete na speciální úder, kterým protivníka v pravý okamžik dobijete k zemi, anebo jej alespoň odzbrojíte. Hlavní hrdina Ethan Thomas je mimochodem také nadán zvláštní schopností. Ví, kde se stane něco zlého. Kromě tohoto "daru" mu jsou ku pomoci různé technologické hračičky (černé světlo, digitální kamera, chemický indikátor, aj.). Věci, které díky nim najde a zdokumentuje, mu pak zanalyzuje "přítelkyně na telefonu".
zdroj: IGN

korgull

Nejnovější články