Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar
zdroj: tisková zpráva

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar

3. 3. 2006 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Lord of the Rings Online: Shadow of Angmar, tak se jmenuje v dílnách studia Turbine Entertanment už několik let vyvíjená masivně multiplayerová fantasy RPG na motivy Pána Prstenů.

Podle tiskových zpráv, které oznamovaly, že spolu s Turbine budou tento titul vydávat i společnosti Midway (v USA) a Codemasters (Evropa), jde o první a zároveň jedinou hru žánru MMORPG, která je na slavném literárním díle spisovatele J.R.R. Tolkiena postavena. Pokud se toužíte i vy stát součástí virtuálního světa Středozemě, jehož brány by se měly podle očekávání otevřít v průběhu letošního roku (spíše v jeho druhé polovině), určitě nepohrdnete dávkou nových screenshotů v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

LOTRO, jak se název hry zkracuje, bude hráčům v době svého vydání umožňovat hrát na straně dobra, které bude na svém tažení pro zlu v čele se Sauronem. Na výběr tedy budete mít z následujících ras: lidé, elfové, trpaslíci a hobiti. Nebudete mít sice možnost zastoupit konkrétní členy Společenstva, ale v průběhu děje (ten je zasazen do kontextu Války o Prsten, začíná poté, co Frodo opustil Kraj) se s nimi setkáte, stejně jako s celou řadou dalších důležitých postaviček z knih. Svého hrdinu jinak budete moci zařadit do některé ze sedmi základních tříd, jež určí jeho schopnosti. Vývojáři se snaží hru přizpůsobit jak pro ty, kteří se rádi potloukají virtuálními světy osamoceni, tak pro ty, kteří se sdružují. Je pochopitelné, že v jednotě je síla, takže vytváření společenstev s sebou ponese určité výhody. Více podrobností vám k této hře prozradí její oficiální stránky.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články