Blíží se Tony Hawk’s Downhill Jam
zdroj: tisková zpráva

Blíží se Tony Hawk’s Downhill Jam

16. 10. 2006 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Tentokráte je řeč o skateboardingu pro konzoli Wii, kde tedy borce na prknech s kolečky budete ovládat pomocí speciálního padu označovaného jako wiimote, který přitom máte držet v rukou jako ovladač pro NES.

Na rozdíl od posledních dílů Tony Hawk série se zde nadějete poněkud jiné koncepce, připomínající do jisté míry adrenalinovou řadu od EA - SSX. Dočkáte se tu totiž rychlých závodů z příkrých kopců a srázů, což je moment pamětníkům asi dobře známý z PSX a N64 herních inkarnací. Pro tento účel sem ostatně tvůrci zařadili např. příhodně designované ulice San Francisca, Machu Picchu, nebo takové eskalátory v obchodním centru:-) Samozřejmě, že jednotlivé herní úrovně nebudou jenom o rychlosti, ale také o technice, neboli i tady se nadějete efektních skejťáckých kousků nejenom pro důležité překonání nějaké nástrahy v cestě, kam mohou patřit např. chodci. Skrze triky však zejména dospějete k žádanému rychlostnímu boostu, což se může nakonec hodit ještě více, než nalezení nové cesty vedoucí k cíli.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Na výběr máte mít celkem osm smyšlených skejťáckých jmen (plus skutečný Tony Hawk) a alternativu vytvořit si svého vlastního avatara, se kterým následně vstoupíte i do některého z vámi vybraných multiplayerových módů, kde je v rámci splitscreenu pamatováno na zápolení čtyř lidí naráz. Což potvrzuje dříve vyřčené, že online svět bude pro third-party scénu otevřen až na jaře příštího roku. Každopádně se můžete těšit na hodně interaktivní prostředí, v němž se budete moci angažovat na různých, ale na rozdíl od skejťáků skutečných prken minulosti, jakož i současnosti, přičemž každý skateboard má mít trochu jiné parametry, skrze nějž ovlivní váš jízdní prožitek. Prožitek, u kterého je pamatováno i na možný a často klíčový atak konkurenčních jezdců, nový flipping systém, specifické herní režimy jako je slalom a v neposledku na výše anoncovanou nelinearitu tratí, kterou budete moci okusit už začátkem měsíce prosince!
zdroj: PR

mart

Nejnovější články